Feestdagen toevoegen aan Outlook-agenda [2 methoden] (2024)

1. De snelste manier om feestdagen toe te voegen aan Outlook Agenda: > Ga naar de “Bestand” > “Opties” > “Kalender” > “Feestdagen toevoegen“.

2. Nog een snelle manier om feestdagen toe te voegen aan Outlook Agenda Web: > Ga naar “Kalenderweergave” > “Kalender toevoegen” > “Vakantie” > Selecteer “Land/regio“.

Dag iedereen. In dit artikel leren we hoe u feestdagen kunt toevoegen aan Outlook Agenda. Zoals we weten is Outlook veel meer dan alleen het verzenden van e-mails, zoals Outlook Contactenboek en Outlook Agenda. Het was niet genoeg, maar Outlook biedt hun gebruikers de mogelijkheid om meer aanpassingen aan hun Outlook-agenda's aan te brengen, zoals het plannen van taken, vergaderingen en het bijhouden van belangrijke gebeurtenissen.

Op dezelfde manier biedt het u ook de mogelijkheid om feestdagen toe te voegen aan uw Outlook-agenda. Vakanties helpen u bij het bijhouden van vrije dagen en vieringen naast uw andere persoonlijke en professionele verplichtingen.

Als u feestdagen aan uw Outlook wilt toevoegen, bent u hier aan het juiste adres. Hier leest u hoe u feestdagen aan uw Outlook-agenda toevoegt.

Inhoudsopgave

Hoe benoemde bereiken in Excel te maken

Belang van het toevoegen van feestdagen aan de Outlook-agenda

Een vakantie is een dag en een tijd om even weg te zijn van het dagelijkse leven, weg van werk en stress. Je kunt gewoon vrij nemen van je werk, of je kunt nieuwe hobby’s vinden, maar er even helemaal tussenuit gaan is veel meer. verfrissend.

Maar het herinneren van deze dagen wordt typisch, vooral als je een drukke zakenman of baanmens bent. Het beste idee is om deze feestdagen aan uw agenda toe te voegen.

Als u een Outlook-gebruiker bent, moet u leren hoe u feestdagen aan de Outlook-agenda kunt toevoegen.

Zie ook Hoe u verwijderde e-mail in Outlook kunt herstellen [2 methoden]

Hoe feestdagen toevoegen aan Outlook-agenda?

In dit artikel over het toevoegen van feestdagen aan de Outlook-agenda leren we beide methoden voor het toevoegen van feestdagen aan de Outlook-agenda in Outlook Desktop en Outlook Online.

  1. Voeg feestdagen toe aan Outlook Desktop
  2. Feestdagen toevoegen aan Outlook Online

Feestdagen toevoegen aan Outlook-agenda – vanaf Outlook Desktop

Er zijn zoveel duidelijke voordelen verbonden aan het kiezen van de Microsoft Outlook desktop-e-mailclient om e-mail efficiënter te beheren en planning- en taakbeheer, rijke opmaak of mailboxregels. Wilt u feestdagen toevoegen aan uw Outlook-agenda, dan maakt u dat mogelijk met behulp van het volgende stappenplan.

Stap 1

Wanneer u Microsoft Outlook opent, komt u standaard in het starttabblad van Outlook. Ga naar de “Bestand' van de menubalk, zoals aangegeven in de volgende afbeelding.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (1)

Stap 2

Het volgende venster wordt geopend wanneer u op het tabblad Bestand klikt. Als u naar de linkerkant van dit venster kijkt, ziet u een blauw paneel met een “Optiestabblad. Klik erop om de opties van Outlook te openen.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (2)

Stap 3

Wanneer u op opties klikt, wordt een klein nieuw venster geopend waarin u alle gedetailleerde opties met betrekking tot Outlook ziet. Om feestdagen toe te voegen, gaat u naar de “Kalender”-optie zoals hieronder gemarkeerd.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (3)

Stap 4

Wanneer u op de kalender klikt, ziet u de “Kalenderopties' in het beschrijvingsvak, waar u ook de knop 'Vakanties toevoegen' vindt, zoals u kunt zien in de volgende schermafbeelding.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (4)

Stap 5

Terwijl u klikt op de “Feestdagen toevoegen"-knop, er verschijnt een klein venster voor u waarin u de namen van alle landen ziet staan. Selecteer nu het land waarin u feestdagen aan uw Outlook-agenda wilt toevoegen.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (5)

Stap 6

Om feestdagen aan uw Outlook-agenda toe te voegen, markeert u het land in de lijst en klikt u vervolgens op de knop “OK' om deze wijzigingen op te slaan.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (6)

Stap 7

Wanneer u op de knop klikt, wordt voor u een popbericht weergegeven met de succesvol toegevoegde feestdagen aan uw Outlook-agenda. De feestdagen zijn met succes toegevoegd aan uw Outlook-agenda. Klik nu gewoon op de knop “OK' om dit venster te sluiten.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (7)

Zie ook Een herinnering toevoegen in Outlook [3 methoden]

Feestdagen toevoegen aan Outlook-agenda – vanuit Outlook Web

Waar de Outlook-desktop populairder en effectiever is geworden onder gebruikers, wint Outlook online ook aan populariteit dankzij de gratis en webgebaseerde onlinediensten. Als u ook een Outlook online-gebruiker bent en feestdagen aan uw Outlook wilt toevoegen, dan vindt u hier de tutorial over hoe u feestdagen aan Outlook Online kunt toevoegen.

Stap 1

Om feestdagen in Outlook online toe te voegen, moet u eerst naar de Outlook-agenda gaan die u kunt openen via het kalenderpictogram uiterst links in het venster, zoals hieronder gemarkeerd.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (8)

Stap 2

Zoals u in de volgende afbeelding kunt zien, is de Outlook-agenda geopend. Als u naar de linkerkant van de agenda kijkt, ziet u een miniatuurweergave van de Outlook-agenda waarin u een “Kalender toevoegen"-knop zoals hieronder aangegeven.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (9)

Stap 3

De knop Agenda toevoegen geeft u een nieuw venster waarin u uw nieuwe agenda kunt maken. Omdat we feestdagen moeten toevoegen, ga dus naar de “Vakantie"tabblad in het hoofdmenu.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (10)

Stap 4

Na het klikken op de “Vakantie', wordt u gevraagd het land te selecteren waarvoor u feestdagen aan uw Outlook-agenda wilt toevoegen. Hier stel ik de feestdagen in van “De Verenigde Staten“.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (11)

Stap 5

U bevindt zich op Outlook Web, dus u hoeft de wijzigingen niet op te slaan. Met slechts één klik krijgt u een kalender met feestdagen, zoals u kunt zien in het volgende voorbeeld: Feestdagen in de Verenigde Staten zijn toegevoegd aan uw Outlook-agenda.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (12)

Zie ook Hoe u de verzending van Outlook-e-mail ongedaan kunt maken [Verzenden ongedaan maken]

Veel Gestelde Vragen

Vraag: Hoe kopieer ik feestdagen en evenementen naar de Outlook-agenda?

A: Wanneer u feestdagen aan uw Outlook-agenda toevoegt, wordt er een nieuwe agenda gemaakt met feestdagen die verband houden met het land. Maar als u deze feestdagen in uw agenda wilt hebben, wat gaat u dan doen? Ik heb een idee om feestdagen toe te voegen aan uw persoonlijke Outlook-agenda. Voeg eerst feestdagen toe aan uw Outlook-agenda en kopieer al deze feestdagen naar uw persoonlijke Outlook-agenda. In de volgende tutorial vindt u een manier om feestdagen naar de Outlook-agenda te kopiëren, waarmee u feestdagen aan uw eigen Outlook-agenda kunt toevoegen.

Stap 1

Laten we aannemen dat dit een Outlook-agenda is met de gewenste feestdagen en evenementen. Selecteer het om een ​​voorbeeld van deze kalender te bekijken.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (13)

Stap 2

Ga nu naar de “Weergave' tabblad van de menubalk waar u een 'Verander perspectief'optie eerst in het lint, zoals hieronder gemarkeerd. Klik erop om de weergave van de kalender te wijzigen.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (14)

Stap 3

Wanneer u op deze knop Weergave wijzigen klikt, wordt een kleine vervolgkeuzelijst geopend waarin u verschillende weergaven van de Outlook-agenda ziet. Selecteer de "Lijst”-weergave van de agenda om uw agenda in de “Lijst" weergave.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (15)

Stap 4

Zoals je in het onderstaande resultaat kunt zien, staan ​​nu alle evenementen en feestdagen in je agenda hieronder vermeld. Selecteer nu alle evenementen en feestdagen door met de muis te klikken of u kunt ook op de sneltoets “Ctrl+A” om alles te selecteren.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (16)

Stap 5

Nadat u alle evenementen en feestdagen heeft geselecteerd, klikt u er met de rechtermuisknop op. Er wordt een vervolgkeuzemenu geopend, klik op “Kopiëren” om al deze evenementen en feestdagen te kopiëren.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (17)

Stap 6

Schakel nu de kalender naar de plek waar u uw feestdagen wilt plakken. U kunt de kalender wijzigen vanuit het linkerpaneel, zoals u kunt zien in de volgende afbeelding. Om deze feestdagen te plakken, druk op “Ctrl + V” op deze kalender.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (18)

Stap 7

Terwijl u op “Ctrl + V“, u zult zien dat al uw vakanties en evenementen naar de gewenste kalender worden gekopieerd, zoals weergegeven in de volgende afbeelding.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (19)

Stap 8

Om nu terug te keren naar de kalender om deze feestdagen en gebeurtenissen in de Outlook-agenda te zien, wijzigt u opnieuw de kalenderweergave vanuit de optie Weergave wijzigen. Selecteer de "Kalender' in het vervolgkeuzemenu om uw agenda in een kalenderlook te brengen.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (20)

Stap 9

Hier bent u nu klaar. U kunt zien dat alle feestdagen naar wens zijn samengevoegd in uw Outlook-agenda.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (21)

Vraag: Hoe verwijder ik feestdagen uit een Outlook-agenda?

A: De meeste gebruikers ondervinden problemen bij het beheren van meerdere agenda's in hun Outlook en willen hulp krijgen door deze te verwijderen. Ik heb ook enkele gevallen ontvangen die per ongeluk dezelfde vakantiekalenders hebben toegevoegd en deze willen laten verwijderen. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Met behulp van de volgende stappen verwijdert u eenvoudig ongewenste vakantiekalenders uit uw Outlook.

Stap 1

Stel dat, zoals u in het volgende voorbeeld kunt zien, feestdagen aan uw Outlook-agenda zijn toegevoegd die u wilt verwijderen. Het eerste dat u hoeft te doen, is deze kalender selecteren.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (22)

Stap 2

Nadat u de vakantiekalender hebt geselecteerd, klikt u er met de rechtermuisknop op en er wordt een vervolgkeuzemenu geopend waarin u een “Kalender verwijderen”-optie zoals hieronder gemarkeerd.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (23)

Stap 3

Wanneer u klikt op de “Kalender verwijderen”-optie, verschijnt er een bevestigingsbericht voor u, zoals hieronder weergegeven. Klik op de "Ja"-knop om deze vakantiekalender te bevestigen en te verwijderen.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (24)

Stap 4

Zoals u het resultaat in de volgende afbeelding kunt zien, zijn feestdagen verwijderd uit de Outlook-agenda.

How to Add Holidays to Outlook Calendar [2 Methods] (25)

Conclusie

Dat gaat allemaal over het toevoegen van feestdagen aan Outlook Agenda. Ik hoop dat je geen problemen zult ondervinden bij het toevoegen van feestdagen aan je Outlook met het bovenstaande artikel over het toevoegen van feestdagen aan de Outlook-agenda, waarin we ook hebben besproken hoe je feestdagen kunt kopiëren. Was het nuttig? Laat het ons weten in de commentaarsectie.

Feestdagen toevoegen aan Outlook-agenda [2 methoden] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6210

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.